Bokning

Några av våra Google omdömen

Baserat på 432 omdömen.
leila madamga
leila madamga
2021-03-26
Verifierad
Riktigt nöjd med mitt beslut att besöka ShapeBy! Proffsig personal och resultatet blev magiskt! Tack för att ni gör magi!
Malin Acar
Malin Acar
2021-03-25
Verifierad
Allt är helt perfekt på ShapeBy! Från det att man kliver in genom dörren tills dess att man lämnar är en underbar upplevelse. Proffsigt, trevligt och så snyggt! Att man dessutom får med sig otroligt fina behandlingsresultat hem är liksom pricken över i’t - trots att det egentligen är den primära orsaken till att man besöker dessa fullblodsproffs. Alltid välkomnande, lyhörda och otroligt måna om bra resultat. Jag har gått till rn Oliver för läppförstoring sedan 2019 och är så imponerad över hur fint och strategiskt han har byggt upp mina läppar, alltid med fokus på ett naturligt resultat. Tack!
Wilma A
Wilma A
2021-03-25
Verifierad
Helt otroligt duktiga och professionella!! Gjort mina läppar här flera gånger och det blir så naturligt och fint! Rekommenderar verkligen Shapeby och speciellt NP Ayse, så duktig!!
Anette Colmenius
Anette Colmenius
2021-03-19
Verifierad
Jag är så extremt nöjd med behandlingen hos Shapeby! Det är ett otroligt trevligt bemötande från alla i personalen, med det där lilla extra som kan vara svårt att beskriva. Att utförandet är stilistisk världsklass med säkerhet och trygget som grund gör att jag aldrig kommer att gå någon annanstans! Shapeby får mina varmaste rekommendationer!
rebecka andersson
rebecka andersson
2021-03-03
Verifierad
Professionell & supertrevlig personal, som fick mig att känna mig lugn & trygg. Så himla nöjd redan efter mitt första besök! Ser verkligen framemot nästa gång!!
Aida Sirmanshahi
Aida Sirmanshahi
2021-02-26
Verifierad
På ShapeBy möts man av en ordentligt professionell personal! Dagen jag kom in var jag nervös, men direkt när man klev in fick man en lugn känsla. Personalen är pedagogisk och tar verkligen hand om en. Supernöjd med mitt besök och kan verkligen rekommendera ShapeBy!
Boka tid genom att välja tjänst här nedan.

HITTAR DU INGEN TID?

Vi har vanligtvis ett högt tryck på våra behandlingstider. Om du inte hittar en tid som passar ber vi dig kontakta oss på 08 20 92 55 eller info@shapeby.com så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig.

Tack för tålamodet och hoppas vi ses snart!

KOMBINATIONSBOKNINGAR

Om du vill utföra mer än en behandling ber vi dig att först boka in en behandling och ange vilka extra behandlingar du önskar i kommentarsfältet. När vi fått in din bokning kontaktar vi dig och erbjuder en tidseffektiv behandlingsplan för samtliga önskade behandlingar.

Om du vill avboka ett besök klickar du på knappen nedan


BOKA TID