Auktoriserad hudterapeut

Brinner du för skönhet och service? Har du mångårig erfarenhet av hudvård? Vill du skapa genuint minnesvärda patientupplevelser? Vill du vara med och bygga framtidens bolag inom skönhet och estetisk medicin på vår nya klinik i Göteborg? Då vill vi träffa dig!


Plats

Göteborg

Form

Heltidstjänst

Startdatum

Vår 2021

Auktoriserad hudterapeut

Brinner du för skönhet och service? Har du mångårig erfarenhet av hudvård? Vill du skapa genuint minnesvärda patientupplevelser? Vill du vara med och bygga framtidens bolag inom skönhet och estetisk medicin på vår nya klinik i Göteborg? Då vill vi träffa dig!


Plats

Göteborg

Form

Heltidstjänst

Startdatum

Vår 2021

Om ShapeBy

Vi på ShapeBy är världsledande experter inom injektionsbehandlingar, ansiktslyft med trådar och avancerad medicinsk hudvård. Vår vision är att utveckla industrin för estetisk medicin genom att göra den medicinsk säker, naturlig, uppfyllande och socialt acceptabel.

För att vara fullt fungerande och hälsosamma individer måste vi känna oss bekväma i oss själva. Vi på ShapeBy brinner för att få våra patienter och vår omgivning att må så bra som möjligt. Vi förstår att människans välmående präglas till stor del hur man ser sig själv. När vi mår bra gör vi bra ifrån oss.

Med hjälp av marknadens främsta behandlingstekniker, kompromisslös medicinsk säkerhet och extraordinär patientservice vill vi hjälpa våra patienter att bli den bästa versionen av sig själva.

Sverige är bland de få länder i världen där lagen (för tillfället) tillåter vem som helst att utföra estetiska ingrepp. ShapeBy tar starkt avstånd från detta och är väldigt måna om att vår personal har en gedigen vårdutbildning.

Vårt motto är att förbättra patientens naturliga drag utan att förändra dennes utseende. Vi är därför väldigt noga med att våra resultat ska se naturliga ut med patientens säkerhet och integritet i fokus.

ShapeBy består av ett gäng hungriga, hårt arbetande och positiva individer från sjukvården, finansbranschen och serviceindustrin. Vi söker en likasinnad, högpresterande och lojal medarbetare som vill växa och utvecklas med oss.

Tjänstebeskrivning

Tjänstebeskrivning På ShapeBy kommer du att komma i kontakt med några av Sveriges kändaste profiler och få möjligheten att lära dig från marknadens främsta experter. Som Hudterapeut är du en av representanterna från ShapeBy som våra patienter förlitar sig mest på. Du ansvarar för att utveckla ShapeBy’s varumärke och värderingar. På ett professionellt, tillmötesgående och varmt vis tar du emot, behandlar och ansvarar för ShapeBy’s patienter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter som Hudterapeut inkluderar att:

 • Konsultera patienter inom medicinsk hudvård, ge rådgivning och dela din expertis
 • Utföra behandlingar som:
  • Laserhårborttagning
  • Behandling av ytliga blodkärl och pigmentering med laser
  • Microneedling / PRP
  • Avancerad medicinsk hudvård
 • Föra dokumentation och journaler
 • Driva merförsäljning av produkter och tjänster

Kvalifikationer

För att lyckas på ShapeBy behöver du en välutvecklad förmåga att bemöta patienter och gäster med skilda behov och förväntningar. Du kan hantera oförutsägbara situationer på ett professionellt sätt, trivs att arbeta i en startup-miljö och är snabblärd.

Som Hudterapeut hos ShapeBy förväntar vi oss att du är extremt serviceinriktad, tålmodig, tillmötesgående, positiv, social och flexibel. Du tror på ShapeBys vision, har förmågan att representera / sälja vår vision samt våra tjänster / produkter.

Som person stimuleras du av att arbeta i ständig förändring och har en vilja att växa. Du är villig att kämpa för dina kollegor och kan räkna med att de gör detsamma för dig. Du stimuleras av att utveckla verksamheten och att tänka nytt. Du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på detaljer. Du ser fram emot att utvecklas med vår ständigt pågående interna utbildning och har lätt för att ta till dig information och applicera denna i ditt dagliga arbete.

För att trivas i rollen är du en person som får energi av att ge god service och att sprida glädje till såväl besökare som kollegor. Givetvis delar du våra värderingar kring professionalitet, patientsäkerhet, generositet, pålitlighet och målinriktning vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

Vi förväntar oss även att

 • Du är en auktoriserad hudterapeut
 • Du har erfarenhet av servicerelaterat arbete mot ”high-end” kunder
 • Det är meriterande att ha erfarenhet av att utföra följande behandlingar:
  • Laserhårborttagning
  • Microneedling
  • Medicinsk hudvård
 • Du är självständig, lösningsorienterad och initiativtagande
 • Du är mål- och resultatorienterad
 • Du är strukturerad och noggrann
 • Du har utmärkta kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska
 • Tidigare erfarenhet av arbete i journalsystem Metodika är meriterande men inget krav

Övrigt

 • 6 månader provanställning som övergår till tillsvidareanställning
 • Konkurrenskraftig månadslön som består av grundlön samt provision

Ansökningsprocess

Är du personen vi söker? Då vill vi höra från dig. Skicka gärna CV och personligt brev till work@shapeby.com med ”Hudterapeut Göteborg” som ämnesrubrik. Vi ser fram emot att höra från dig!


BOKA TID