Injektionsspecialist

RN Jennifer Metcalfe

BAKGRUND


Jennifer är en äventyrslysten människa som älskar adrenalin-kickar och att ge sig ut på okänd mark, speciellt när hon reser. Med en sjuksköterskeexamen i bagaget och erfarenhet från Karolinska Universitetssjukhuset är patientsäkerhet alltid hennes högsta prioritet.

Jennifer tog sin sjuksköterskeexamen från Jönköpings University år 2017. Hon har sedan dess arbetat på olika sjukhus, framförallt på Karolinska Universitetssjukhuset och deras akutsjukvårdsavdelning med inriktning på infektion. Under tiden har hon även arbetat extra på en vaccinationsmottagning samt husläkarjour för att ytterligare bredda sina medicinska kunskaper och sin injektionsvana.

Med en konstnär till morfar, har Jennifer alltid varit fascinerad av estetik, form, konst, och skapande. För henne var det ett självklart val att bli en del av ”The ShapeBy Family.”

På fritiden spenderar Jennifer gärna tid med de som står henne närmast. Hon gör gärna detta i kombination med att sitta framför sitt piano och varva musiken med ett glas rött.

UTBILDNING


Sjuksköterskeprogrammet - Jönköping University, School of Health and Welfare
ShapeBys privata injektionsutbildning ledd av Dr. Neha
Diverse utbildningar i injektioner, filler, Botox, och cadaver kurser både på nationell och internationell nivå


BOKA TID