Välkommen till ShapeBy

Ett trollspö för din hud
23 april, 2019

På ShapeBy är vi experter inom injektionsbehandlingar och avancerad medicinsk hudvård. Vi grundades av Dr. Neha och har sedan dess följt hennes vision att förändra branschen för estetisk medicin. Vi vill göra vår bransch medicinskt säker, naturlig, uppfyllande och socialt acceptabel.

Med hög medicinsk kompetens och ett unikt öga för konst har vi på ShapeBy inte bara gjort oss berömda hemma i Sverige utan även internationellt. Idag välkomnar vi patienter från världens alla hörn såsom New York, Dubai, Mumbai, Australien och Malaysia. Vi utför injektionsbehandlingar av alla slag, men anses som mest kända för våra naturliga läppbehandlingar. Våra läppbehandlingar utförs med en unik teknik, framtagen av Dr. Neha själv efter flera års utveckling. Vi strävar inte endast efter volym utan lägger istället mer fokus på form (vilket också förklarar namnet ShapeBy!)

Vi växer så det knakar och idag består ShapeBy familjen av ett team på 9 personer (även kallad Shapers). Under ditt besök kan du stöta på en eller flera Shapers som alla delar samma vision - att du som patient har en mänsklig rätt till medicinsk expertis, att du ska känna dig trygg samt få den absolut bästa servicen du kan tänka dig.

Som ShapeBy-patient kan du bli behandlad av följande konstnärer:

Dr. Neha är läkare och har tidigare jobbat på Karolinskas öron- näsa och halsmottagning. Med långvarig erfarenhet som injektionsbehandlare utför Dr. Neha i dagsläget uteslutande avancerade behandlingar så som vår populära Face Refinement behandling. Där jobbar vi med att bygga upp hela ansiktet (istället för enstaka ansiktsområden) för att antingen föryngra eller skulptera ansiktet, beroende på patientens behov.

RN. Oliver är registrerad sjuksköterska och utför samtliga läpp- och Botoxbehandlingar. Hos RN. Oliver kan du göra de flesta klassiska fillerbehandlingarna. Han har ett gott öga för detaljer och behandlar våra patienter med noggrannhet och varsamhet.

Veronica är vår auktoriserade hudterapeut. Hon har lång erfarenhet i branschen och har bland annat jobbat 8 år på Akademikliniken. Veronica erbjuder sina patienter dem mest skräddarsydda och resultatinriktade hudvårdsbehandlingarna på den svenska marknaden.

I denna blogg kommer vi att dela med oss av vår expertis inom injektionsbehandlingar, hudvård, skönhet och välmående. Här hittar du våra bästa tips och tricks för att du ska hålla dig så ung, pigg, fräsch och glad som möjligt!

P.S. modellerna på bilden ovan är våra egna patienter som besöker ShapeBy regelbundet. Visst är de vackra?


BOKA TID