Läppförstoring

Hos oss ger en läppförstoring mer än bara fylliga läppar.

Läpparna är ansiktets starkaste attribut och en viktig del av vårt utseende. Naturligt vackra och välformade läppar med lagom fyllighet hamnar ofta i centrum för uppmärksamhet och förknippas med skönhet, kvinnlighet och ungdom.

Läppförstoring FöreLäppförstoring Efter

Behandlingstid

En behandling tar 30-45 min, varav ingreppet ca: 10 min.

+10.000 läppar

Vi har format över 10.000 patienters läppar.

Skräddarsydd teknik

Behandlingen utförs med skräddarsydd teknik utvecklad av Dr. Neha.

Hopp in hopp ut

Du kan återgå till jobb direkt efter besöket utan större svullnad/blåmärken.

Före- och efterbilder

ShapeBy Läppförstoring

Hur en läppförstoring kan ge mer än bara fylliga läppar.

Med hjälp av fillers och vår unika teknik kan vi framhäva läpparnas konturer och skapa en tydligare amorbåge och även korrigera. På ShapeBy strävar vi alltid efter naturliga resultat. Samtliga ShapeBy behandlare är fullt legitimerade läkare, sjuksköterskor eller annan kvalificerad medicinsk personal med flera års utbildning och erfarenhet...

Vi arbetar endast med marknadens bästa och säkraste fillers. Vi ser alltid till att läpparna är i harmoni och balans i förhållande till resterande strukturer i ansiktet. Med service och kvalitét i världsklass får du en läppförstoring som både ger ett vackert, naturligt och långvarigt resultat! Alla människor har olika volym och form på läpparna; vissa har fylligare läppar, medan andra har tunnare och mer ojämna läppar. Med åren kan man även uppleva att läpparna tenderar att förlora volym och fasthet. En av anledningarna till att läpparna krymper eller blir tunnare beror på spänningarna i musklerna kring munnen och i ansiktet. Med fillers kan man skapa fylligare läppar och framhäva konturer och amorbågen på ett sätt som ger ett naturligt resultat. Vill man endast korrigera asymmetri/ojämnheter eller korrigera sura/ledsna mungipor (s.k. marionettlinjer) och inte få fylligare läppar så kan man även göra detta på ett sätt som ger ett naturligt resultat. På ShapeBy skräddarsyr vi alltid läppförstoringen utefter vår rekommendation och patientens individuella förutsättningar och önskan för att uppnå det optimala resultatet med både balanserad fyllighet och form.
Visa mer

3 saker som är bra att veta innan en läppförstoring

1. Att hitta en legitimerad behandlare på en bra klinik.
 Det är viktigt att du som patient känner dig trygg inför din läppförstoring. Det första steget är även det viktigaste; att hitta en klinik med erfaren och legitimerad sjukvårdpersonal! Samtliga ShapeBy behandlare är fullt legitimerade läkare, sjuksköterskor och annan kvalificerad medicinsk personal med flera års utbildning och erfarenhet...

OBS! Certifiering räcker inte som kvalifikation då vem som helst kan få en certifiering efter en endagsutbildning. En bra klinik har alltid en erfaren läkare på plats utifall komplikationer uppstår. Säkerställ om kliniken har både utbildning och utrustning för att t.ex. kunna hantera en akut allergisk reaktion (vilket kan leda till andningsstopp). Sjuksköterskor och tandläkare har inte möjlighet att skriva ut nödvändiga preparat för sådana reaktioner, därför är det alltid säkrare att vända sig till en klinik med en legitimerad läkare på plats. Våga ställ frågor för att försäkra dig om att behandlaren är legitimerad. Det är vanligt att kliniker och salonger lägger upp falsk information på hemsidan och i sociala medier. För att säkerställa att kliniken är trovärdig kan du be om att få se behandlarens diplom/examensbevis. Läs på om kliniken genom att läsa recensioner och undersöka klinikens omdöme, hemsida, Instagram och andra sociala medier. De bästa klinikerna har oftast ett gott rykte vilket isåfall även brukar synas offentligt.

2. Det finns olika typer av fillers och olika märken. Det finns olika typer av fillers, vilka består av många olika ämnen beroende på märke, tillverkare och produkt. För att säkerställa kvalitén på fillern kan du kan alltid fråga kliniken vilka fillers de använder sig av. Undvik permanenta fillers då dessa inte går att ångra om oönskat resultat eller komplikationer uppstår. En riktlinje är att om en läppförstoring kostar under 3000 kr kan det innebära att kliniken använder sig av fillers med lägre kvalité. Juvederm och Stylage betraktas som mycket säkra produkter med lyckade resultat och med få förekommande komplikationer och biverkningar. Detta beror framförallt på att de ämnen som injiceras består av Hyaluronsyra som är en fuktbindande sockermolekyl som redan finns naturligt i kroppen. Eftersom Hyaluronsyra är ett naturligt ämne så försvinner fillern i takt med att produkten successivt bryts ned av kroppen.

3. Naturliga, vackra och medicinskt säkra läppar kräver tid. Våga vara kritisk och fråga gärna din behandlare under konsultationen hur personen planerar att behandla just dina läppar och vilka områden för att testa behandlarens kunskaper. Skickliga behandlare bygger upp läppar under flera tillfällen och vågar säga stopp istället för att fortsätta att fylla på för ekonomisk vinst. Ett tips är att kika på före/efter-bilder på t.ex. klinikens Instagram för att själv bedöma om deras resultat är naturliga eller inte. Se till att kliniken du väljer inte utlovar naturliga resultat utan att kunna visa upp det.
Visa mer

Omdömen

Alexa Mac Donald, Finland

“The Shapeby staff is really professional and I totally value their work and opinion. They are always really honest and realistic and they treat their clients as individuals. I can fully trust them and I know they wouldn’t do anything that would be unsafe or unnecessary - so I know I’m in good hands for sure!”

Viktoria Berg, Sverige

“Det är ren lyx att få komma till ShapeBy. Från första bemötandet i den härliga foajén till efter avslutad behandling. Personalen är fantastisk och otroligt professionell! Jag har alltid känt att jag varit i trygga händer, deras kunskap gör att man alltid känner sig extra fin när man går därifrån. Jag gillar även att de fokuserar på att ta fram ens bästa drag och förfinar istället för att förändra. Världens bästa klinik helt enkelt! Kärlek till er! ❤️”

Adam Farhoumand, Sverige

“Sedan flera år tillbaka har jag besökt ShapeBy med magiska resultat. Otroligt duktiga på det dem gör, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Från sekunden man kommer in till utförd behandling är allt verkligen av världsklass. Kan starkt rekommendera ShapeBy.”

Anitha Clemence, Sverige

“Jag är otroligt nöjd med resultatet av hårborttagningen jag gjorde, det gick fort (fyra behandlingstillfällen) och var relativt smärtfritt. Personalen var superprofessionell och jag kände mig trygg. Så nu har jag bokat på fler behandlingar. Det är verkligen en enorm skillnad mellan kliniker och här har alla medicinsk bakgrund vilket är kännbart och syns i resultaten.”

Nindy Kaur, Kanada

“I have flown from Toronto to Sweden several times to visit ShapeBy and have been extremely satisfied. The entire team at ShapeBy is impressively professional. What I love the most about Dr Neha is how she works with great finesse and creates an aesthetically pleasing look while still keeping the result very natural. I highly recommend ShapeBy to anyone who likes natural and classy results. I for one, will definitely continue using ShapeBy!”

Pris från 3 990 kr

Hitta lediga tider


Så här går det till vid en behandling.


1. Boka konsultation

Om du är intresserad av en injektionsbehandling måste du först boka en konsultation. Detta kan ske digitalt eller fysiskt. Konsultationen måste utföras minst 2 dagar innan din behandling. Om du besökt oss inom 6 månader för injektionsbehandling krävs ingen ny konsultation.


2. Boka behandlingar

Under din konsultation gör vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig med en personlig behandlingsplan och bokar de behandlingar som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål bäst.


3. Påbörja behandling

Sätt igång med din behandlingsplan så snart du känner dig redo. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor utför behandlingen på dig, erbjuder dig en komplett ansiktsanalys, och vägleder dig hela vägen.


4. Kontinuerliga behandlingar

Efter din första behandling bokar vi in nästa behandling. Regelbundna behandlingar leder till bästa resultat!


Vanliga frågor

1Hur lång tid tar en läppförstoring?
En erfaren behandlare gör en läppförstoring på cirka 5-10 minuter. Med en utförlig konsultation och övriga förberedelser kan du räkna med att ett besök tar cirka 30-45 minuter.
1När ser man resultatet av en läppförstoring?
En läppförstoring ger ett omedelbart resultat. Eventuell svullnad som uppstår kan vara upp till två veckor men försvinner så småningom.
1Hur går en läppförstoring till?
Förberedelser inför behandlingen är viktigt. Innan din behandling är det bra att undvika blodförtunnande medel för att minska risken för blåmärken. Undvik därför följande:

 • Smärtstillande mediciner som Ipren, Voltaren (Diklofenak) och Naproxen en vecka innan din behandling.
 • Omega 3 två veckor innan ditt besök.
 • Alkohol minst fem dagar innan besöket.

Om du tar blodförtunnande mediciner som Waran, Trombyl med flera är det bra att kontakta kliniken i förväg samt att kontakta din vårdcentral för en eventuell nedtrappning av dessa mediciner innan behandling.

När du kommer till oss träffar du din behandlare som lyssnar på dig och dina behov och ger därefter en ärlig rekommendation om hur många ml som behövs samt vilka områden som bör behandlas för att få ett vackert, symmetriskt och naturligt resultat. Ingreppet tar ca 2-5 minuter och ger ett omedelbart resultat.
1Hur länge varar en läppförstoring?
Läpparna har en snabbare absorptionsförmåga av fillers än andra delar av ansiktet och det krävs oftast en uppbyggnadsfas för att nå lyckat resultat. Kliniken bör därför alltid lägga upp en individuell uppbyggnadsplan just för dina läppar. Uppbyggnadsfasen kräver oftast 2-3 behandlingar. Som regel behövs påfyllning en till två månader efter första besöket för att uppnå ett långvarigt och naturligt resultat. Några veckor efter den första behandlingen kan man uppleva att läpparna återgått i princip till utgångsläget, men efter att man uppnått önskat resultat räcker det med underhåll 1 till 2 gånger per år.
1Kan man ångra en läppförstoring?
En icke-permanent filler kan man alltid ta bort. Hyaluronsyrebaserade fillers går att bryta ned genom att injicera ett medel som heter Fillerborttagning. Efter behandling med Fillerborttagning bryts fillern ned på 24 timmar och utseendet återställs omedelbart.
1Vad finns det för risker med läppförstoring?
Se till att kliniken använder sig av bra, säkra och FDA-godkända fillermärken. Eventuella komplikationer med en fillerbehandling kan innebära:

 • Infektioner där huden penetrerats.
 • Asymmetri och ojämnheter.
 • Blödningar, blåmärken och/eller svullnad kan uppkomma kort efter behandlingen och kvarstå i upp till en vecka.
 • Röd och irriterad hud. Huden på det behandlade området kan bli irriterad, klia samt utveckla utslag och överkänslighet. Dessa biverkningar är ovanliga och oftast snabbt övergående.
 • Nekros, vilket innebär att ett blodkärl blockeras som kan leda till att läppvävnaden ruttnar och dö. Därav är det extremt viktigt att behandlaren kan människans anatomi och vet vad som ska göras om situationen skulle uppstå samt att kliniken har Fillerborttagning på plats. Hyalas bryter ner Hyalyronsyrabaserade fillers å 24 timmar.
 • Om man hamnar hos en dålig behandlare kan det bli så allvarligt att det behandlaren blockerar facialisartären med filler som kan resultera i permanent blindhet.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Fyll i frågeformuläret nedan så återkopplar vi till dig inom kort.


  Andra är även intresserade av

  Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

  Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

  Tear Trough

  Man kan lyfta fram och fräscha upp ögonen med filler behandling i Tear trough området.

  10 saker att tänka på innan en läppförstoring

  Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

  ShapeBy Face
  Refinement

  Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.
  Läppförstoring FöreLäppförstoring Efter

  Läppförstoring

  Hos oss ger en läppförstoring mer än bara fylliga läppar.

  Läpparna är ansiktets starkaste attribut och en viktig del av vårt utseende. Naturligt vackra och välformade läppar med lagom fyllighet hamnar ofta i centrum för uppmärksamhet och förknippas med skönhet, kvinnlighet och ungdom.

  Behandlingstid

  En behandling tar 30-45 min, varav ingreppet ca: 10 min.

  +10.000 läppar

  Vi har format över 10.000 patienters läppar.

  Skräddarsydd teknik

  Behandlingen utförs med skräddarsydd teknik utvecklad av Dr. Neha.

  Hopp in hopp ut

  Du kan återgå till jobb direkt efter besöket utan större svullnad/blåmärken.

  Före- och efterbilder

  ShapeBy Läppförstoring

  Hur en läppförstoring kan ge mer än bara fylliga läppar.

  Med hjälp av fillers och vår unika teknik kan vi framhäva läpparnas konturer och skapa en tydligare amorbåge och även korrigera ...

  På ShapeBy strävar vi alltid efter naturliga resultat. Samtliga ShapeBy behandlare är fullt legitimerade läkare, sjuksköterskor eller annan kvalificerad medicinsk personal med flera års utbildning och erfarenhet. Vi arbetar endast med marknadens bästa och säkraste fillers.

  Vi ser alltid till att läpparna är i harmoni och balans i förhållande till resterande strukturer i ansiktet. Med service och kvalitét i världsklass får du en läppförstoring som både ger ett vackert, naturligt och långvarigt resultat!

  Alla människor har olika volym och form på läpparna; vissa har fylligare läppar, medan andra har tunnare och mer ojämna läppar. Med åren kan man även uppleva att läpparna tenderar att förlora volym och fasthet. En av anledningarna till att läpparna krymper eller blir tunnare beror på spänningarna i musklerna kring munnen och i ansiktet.

  Med fillers kan man skapa fylligare läppar och framhäva konturer och amorbågen på ett sätt som ger ett naturligt resultat. Vill man endast korrigera asymmetri/ojämnheter eller korrigera sura/ledsna mungipor (s.k. marionettlinjer) och inte få fylligare läppar så kan man även göra detta på ett sätt som ger ett naturligt resultat. På ShapeBy skräddarsyr vi alltid läppförstoringen utefter vår rekommendation och patientens individuella förutsättningar och önskan för att uppnå det optimala resultatet med både balanserad fyllighet och form.
  Visa mer

  3 saker som är bra att veta innan en läppförstoring

  1. Att hitta en legitimerad behandlare på en bra klinik.
 Det är viktigt att du som patient känner dig trygg inför din läppförstoring ...

  Det första steget är även det viktigaste; att hitta en klinik med erfaren och legitimerad sjukvårdpersonal! Samtliga ShapeBy behandlare är fullt legitimerade läkare, sjuksköterskor och annan kvalificerad medicinsk personal med flera års utbildning och erfarenhet.

  OBS! Certifiering räcker inte som kvalifikation då vem som helst kan få en certifiering efter en endagsutbildning. En bra klinik har alltid en erfaren läkare på plats utifall komplikationer uppstår. Säkerställ om kliniken har både utbildning och utrustning för att t.ex. kunna hantera en akut allergisk reaktion (vilket kan leda till andningsstopp).

  Sjuksköterskor och tandläkare har inte möjlighet att skriva ut nödvändiga preparat för sådana reaktioner, därför är det alltid säkrare att vända sig till en klinik med en legitimerad läkare på plats. Våga ställ frågor för att försäkra dig om att behandlaren är legitimerad. Det är vanligt att kliniker och salonger lägger upp falsk information på hemsidan och i sociala medier. För att säkerställa att kliniken är trovärdig kan du be om att få se behandlarens diplom/examensbevis.

  Läs på om kliniken genom att läsa recensioner och undersöka klinikens omdöme, hemsida, Instagram och andra sociala medier. De bästa klinikerna har oftast ett gott rykte vilket isåfall även brukar synas offentligt.

  2. Det finns olika typer av fillers och olika märken.
  Det finns olika typer av fillers, vilka består av många olika ämnen beroende på märke, tillverkare och produkt. För att säkerställa kvalitén på fillern kan du kan alltid fråga kliniken vilka fillers de använder sig av. Undvik permanenta fillers då dessa inte går att ångra om oönskat resultat eller komplikationer uppstår. En riktlinje är att om en läppförstoring kostar under 3000 kr kan det innebära att kliniken använder sig av fillers med lägre kvalité.

  Juvederm och Stylage betraktas som mycket säkra produkter med lyckade resultat och med få förekommande komplikationer och biverkningar. Detta beror framförallt på att de ämnen som injiceras består av Hyaluronsyra som är en fuktbindande sockermolekyl som redan finns naturligt i kroppen. Eftersom Hyaluronsyra är ett naturligt ämne så försvinner fillern i takt med att produkten successivt bryts ned av kroppen.

  3. Naturliga, vackra och medicinskt säkra läppar kräver tid.
  Våga vara kritisk och fråga gärna din behandlare under konsultationen hur personen planerar att behandla just dina läppar och vilka områden för att testa behandlarens kunskaper. Skickliga behandlare bygger upp läppar under flera tillfällen och vågar säga stopp istället för att fortsätta att fylla på för ekonomisk vinst. Ett tips är att kika på före/efter-bilder på t.ex. klinikens Instagram för att själv bedöma om deras resultat är naturliga eller inte. Se till att kliniken du väljer inte utlovar naturliga resultat utan att kunna visa upp det.
  Visa mer

  Så här upplevs vi av
  våra patienter.

  Alexa Mac Donald, Finland

  “The Shapeby staff is really professional and I totally value their work and opinion. They are always really honest and realistic and they treat their clients as individuals. I can fully trust them and I know they wouldn’t do anything that would be unsafe or unnecessary - so I know I’m in good hands for sure!”

  Viktoria Berg, Sverige

  “Det är ren lyx att få komma till ShapeBy. Från första bemötandet i den härliga foajén till efter avslutad behandling. Personalen är fantastisk och otroligt professionell! Jag har alltid känt att jag varit i trygga händer, deras kunskap gör att man alltid känner sig extra fin när man går därifrån. Jag gillar även att de fokuserar på att ta fram ens bästa drag och förfinar istället för att förändra. Världens bästa klinik helt enkelt! Kärlek till er! ❤️”

  Adam Farhoumand, Sverige

  “Sedan flera år tillbaka har jag besökt ShapeBy med magiska resultat. Otroligt duktiga på det dem gör, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Från sekunden man kommer in till utförd behandling är allt verkligen av världsklass. Kan starkt rekommendera ShapeBy.”

  Anitha Clemence, Sverige

  “Jag är otroligt nöjd med resultatet av hårborttagningen jag gjorde, det gick fort (fyra behandlingstillfällen) och var relativt smärtfritt. Personalen var superprofessionell och jag kände mig trygg. Så nu har jag bokat på fler behandlingar. Det är verkligen en enorm skillnad mellan kliniker och här har alla medicinsk bakgrund vilket är kännbart och syns i resultaten.”

  Nindy Kaur, Kanada

  “I have flown from Toronto to Sweden several times to visit ShapeBy and have been extremely satisfied. The entire team at ShapeBy is impressively professional. What I love the most about Dr Neha is how she works with great finesse and creates an aesthetically pleasing look while still keeping the result very natural. I highly recommend ShapeBy to anyone who likes natural and classy results. I for one, will definitely continue using ShapeBy!”

  Pris från 3 990 kr

  Hitta lediga tider

  Så här går det till
  vid en behandling.

  1. Boka konsultation

  Om du är intresserad av en injektionsbehandling måste du först boka en konsultation. Detta kan ske digitalt eller fysiskt. Konsultationen måste utföras minst 2 dagar innan din behandling. Om du besökt oss inom 6 månader för injektionsbehandling krävs ingen ny konsultation.


  2. Boka behandlingar

  Under din konsultation gör vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig med en personlig behandlingsplan och bokar de behandlingar som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål bäst.


  3. Påbörja behandling

  VSätt igång med din behandlingsplan så snart du känner dig redo. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor utför behandlingen på dig, erbjuder dig en komplett ansiktsanalys, och vägleder dig hela vägen.


  4. Kontinuerliga behandlingar

  Efter din första behandling bokar vi in nästa behandling. Regelbundna behandlingar leder till bästa resultat!


  1
  4

  Vanliga frågor

  1Hur lång tid tar en läppförstoring?
  En erfaren behandlare gör en läppförstoring på cirka 5-10 minuter. Med en utförlig konsultation och övriga förberedelser kan du räkna med att ett besök tar cirka 30-45 minuter.
  1När ser man resultatet av en läppförstoring?
  En läppförstoring ger ett omedelbart resultat. Eventuell svullnad som uppstår kan vara upp till två veckor men försvinner så småningom.
  1Hur går en läppförstoring till?
  Förberedelser inför behandlingen är viktigt. Innan din behandling är det bra att undvika blodförtunnande medel för att minska risken för blåmärken. Undvik därför följande:

  - Smärtstillande mediciner som Ipren, Voltaren (Diklofenak) och Naproxen en vecka innan din behandling.
  - Omega 3 två veckor innan ditt besök.
  - Alkohol minst fem dagar innan besöket.

  Om du tar blodförtunnande mediciner som Waran, Trombyl med flera är det bra att kontakta kliniken i förväg samt att kontakta din vårdcentral för en eventuell nedtrappning av dessa mediciner innan behandling.

  När du kommer till oss träffar du din behandlare som lyssnar på dig och dina behov och ger därefter en ärlig rekommendation om hur många ml som behövs samt vilka områden som bör behandlas för att få ett vackert, symmetriskt och naturligt resultat. Ingreppet tar ca 2-5 minuter och ger ett omedelbart resultat.
  1Hur länge varar en läppförstoring?
  Läpparna har en snabbare absorptionsförmåga av fillers än andra delar av ansiktet och det krävs oftast en uppbyggnadsfas för att nå lyckat resultat. Kliniken bör därför alltid lägga upp en individuell uppbyggnadsplan just för dina läppar. Uppbyggnadsfasen kräver oftast 2-3 behandlingar. Som regel behövs påfyllning en till två månader efter första besöket för att uppnå ett långvarigt och naturligt resultat. Några veckor efter den första behandlingen kan man uppleva att läpparna återgått i princip till utgångsläget, men efter att man uppnått önskat resultat räcker det med underhåll 1 till 2 gånger per år.
  1Kan man ångra en läppförstoring?
  En icke-permanent filler kan man alltid ta bort. Hyaluronsyrebaserade fillers går att bryta ned genom att injicera ett medel som heter Fillerborttagning. Efter behandling med Fillerborttagning bryts fillern ned på 24 timmar och utseendet återställs omedelbart.
  1Vad finns det för risker med läppförstoring?
  Se till att kliniken använder sig av bra, säkra och FDA-godkända fillermärken. Eventuella komplikationer med en fillerbehandling kan innebära:

  - Infektioner där huden penetrerats.
  - Asymmetri och ojämnheter.
  - Blödningar, blåmärken och/eller svullnad kan uppkomma kort efter behandlingen och kvarstå i upp till en vecka.
  - Röd och irriterad hud. Huden på det behandlade området kan bli irriterad, klia samt utveckla utslag och överkänslighet. Dessa biverkningar är ovanliga och oftast snabbt övergående.
  - Nekros, vilket innebär att ett blodkärl blockeras som kan leda till att läppvävnaden ruttnar och dö. Därav är det extremt viktigt att behandlaren kan människans anatomi och vet vad som ska göras om situationen skulle uppstå samt att kliniken har Fillerborttagning på plats. Hyalas bryter ner Hyalyronsyrabaserade fillers å 24 timmar.
  - Om man hamnar hos en dålig behandlare kan det bli så allvarligt att det behandlaren blockerar facialisartären med filler som kan resultera i permanent blindhet.

  Kontakta oss

  Har du några frågor eller funderingar? Fyll i frågeformuläret nedan så återkopplar vi till dig inom kort.


   Andra är även intresserade av

   Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

   Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

   Tear Trough

   Man kan lyfta fram och fräscha upp ögonen med filler behandling i Tear trough området.

   10 saker att tänka på innan en läppförstoring

   Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

   ShapeBy Face
   Refinement

   Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.

   BOKA TID