ShapeBy Dermapen

Dermapen 4

För en naturlig och elegant hy

På ShapeBy vill vi alltid erbjuda marknadens bästa behandlingar. Vi har därmed tagit fram ett exklusivt Dermapen-koncept varpå vi erbjuder kemisk peeling samt radiofrekvens i samtliga Dermapen-behandlingar. Med hjälp av kemisk peeling exfolieras gammal hud samtidigt som värmen från fyrpolär radiofrekvens stimulerar hudens kollagen. Denna oslagbara kombination leder till en djupgående och resultatinriktad behandling.

I takt med att vi åldras reduceras kroppens naturliga kollagenproduktion vilket innebär att hudens elasticitet minskar och orsakar ålderstecken såsom fina linjer och rynkor. Dermapen är en avancerad kollagenstimulerande behandlingsteknik som via små mikroskopiska nålstick (microneedling) går djupt ned i huden. Behandlingen genomförs med ett munstycke som förflyttas över behandlingsområdet och penetrerar hudytan, vilket stimulerar produktionen av nytt kollagen.18+

18+

Vi utför enbart behandlingar på dig över 18 år.
clock

Tidsåtgång

En behandling tar ca 20-60 min beroende på område.
ointment

Bedövning

Behandlingen är smärtfri och bedövning behövs inte.
skräddarsydda

Skräddarsydd teknik

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar.
18+

18+

Vi utför enbart behandlingar på dig över 18 år.
clock

Tidsåtgång

En behandling tar ca 20-60 min beroende på område.
ointment

Bedövning

Behandlingen är smärtfri och bedövning behövs inte.
skräddarsydda

Skräddarsydd teknik

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar.

Vad ingår i en Dermapen-behandling hos ShapeBy?
I vårt exklusiva Dermapen-koncept ingår en full ansiktsanalys, kemisk peeling, radiofrekvens-behandling samt Dermapen 4 på hela ansiktet. Du betalar inget extra för detta i jämförelse med en vanlig Dermapen-behandling.

Går det att utföra en Dermapen-behandling utan kemisk peeling och radiofrekvens?
Absolut. Att utföra kemisk peeling och radiofrekvens i samband med en Dermapen-behandling är inget måste. Vi erbjuder dessa tillägg kostnadsfritt men det går givetvis bra att avstå från dessa om man föredrar detta.

Hur många behandlingar rekommenderas?
För ett så gott och hållbart resultat som möjligt rekommenderar vi att behandlingen upprepas 4-6 gånger med ett tidsintervall på 4-6 veckor. Behandlingsintervall och frekvens varierar från person till person. Hur det ser ut för just dig är beror på dina behov samt önskemål.

På vilka områden kan man använda Dermapen?
Rekommenderade behandlingsområden är ansiktets alla delar, halsen och dekolletaget. Ärr, pigmenteringar så som vitiligo, linjer, rynkor, solskador och slapp hud behandlas effektivt med Dermapen. Eftersom Dermapen jobbar med enorm precision går det bra att behandla känsliga hudpartier och områden som till exempel ögonlock och näsa. Konvalescensen är minimal.

Vad bör jag tänka på efter behandlingen?
Beroende på hur känslig din hud är kan behandlingsområdet vara irriterat med svullnad och rodnad ca 12-48 timmar efter behandlingstillfället. I sällsynta fall kan huden bli hyperpigmenterad, vilket innebär att huden blir något mörkare eller ljusare. Detta försvinner vanligtvis inom några veckor efter behandlingstillfället.

Då det behandlade området är extra känsligt bör du undvika solexponering. Detta är för att förhindra att en ojämn pigmentering uppstår under läknings- och uppbyggnadsprocessen. Solskyddsfaktor rekommenderas om du exponeras för sol. Undvik även träning och bastubad efter behandlingen då detta påverkar både blodflöde och blodkärl.

Några dygn efter avslutad behandling känns huden yngre då den blivit mjukare och fått mer lyster.

Hur snabbt ser man resultatet av behandlingen?
Redan efter första behandlingen kan du se resultat. Dock sträcker sig uppbyggnadsprocessen av huden bortom behandlingstillfället i ytterligare 6-12 månader vilket innebär att resultatet kontinuerligt utvecklas. Utöver en föryngrande effekt blir din hud både mjukare och får ett nytt lyster.

BOKA TID
Se våra före- & efterbilder