ShapeBy Face Refinement

ShapeBy Face Refinement

Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft

Ibland räcker inte enstaka behandlingar och då jobbar vi istället på hela ansiktet. På ShapeBy är vi måna om att alltid ligga i framkant och erbjuda de absolut säkraste och effektivaste behandlingarna för våra patienter. Vi har därför i samarbete med Allergan, som bland annat är tillverkaren av världens största fillermärke Juvederm, glädjen att erbjuda våra patienter den nya guld-standarden för icke-kirurgiska ansiktslyft kallad MD Codes. MD Codes är nästa steget i evolutionen från att enbart behandla enstaka linjer och andra punktbrister i ansiktet till att behandla ansiktet med en mer respektfull och holistisk infallsvinkel.18+

18+

Vi utför enbart behandlingar på dig över 18.
clock

Tidsåtgång

En behandling tar ca 60 min och delas ibland upp på två tillfällen.
ointment

Bedövning

Behandlingen är smärtfri och bedövning behövs inte.
skräddarsydda

Skräddarsydd teknik

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar.
18+

18+

Vi utför enbart behandlingar på dig över 18.
clock

Tidsåtgång

En behandling tar ca 60 min och delas ibland upp på två tillfällen.
ointment

Bedövning

Behandlingen är smärtfri och bedövning behövs inte.
skräddarsydda

Skräddarsydd teknik

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar.

MD Codes
Dr. de Maio är en internationellt respekterad ansiktsexpert som konstruerat ett innovativt sätt att behandla ansiktslinjer med hjälp av MD Codes. MD-koderna hjälper erfarna kosmetiska läkare att känna igen hur ansiktsområden direkt är kopplade till känslomässiga egenskaper. De hjälper till att identifiera rätt behandlingspunkter och tekniker som ger effektiva samt naturliga resultat genom att fokusera på hur människor vill känna sig efter en behandling. Vårt mål med våra populära Face Refinement behandlingar är att återställa den förlorade positiva mimiken som med åldern tyvärr förändras åt det mer negativa hållet. De vanligaste känslorna en patient vill lyfta fram eller återskapa är:

MD Codes
Dr. de Maio är en internationellt respekterad ansiktsexpert som konstruerat ett innovativt sätt att behandla ansiktslinjer med hjälp av MD Codes. MD-koderna hjälper erfarna kosmetiska läkare att känna igen hur ansiktsområden direkt är kopplade till känslomässiga egenskaper. De hjälper till att identifiera rätt behandlingspunkter och tekniker som ger effektiva samt naturliga resultat genom att fokusera på hur människor vill känna sig efter en behandling. Vårt mål med våra populära Full Face behandlingar är att återställa den förlorade positiva mimiken som med åldern tyvärr förändras åt det mer negativa hållet. De vanligaste känslorna en patient vill lyfta fram eller återskapa är:

 • Att se yngre ut
 • Att se gladare ut
 • Att se smalare ut
 • Att se mer attraktiv ut

 • Att se mer feminin/maskulin ut
 • Att se mindre hängig ut
 • Att se mindre trött ut
 • Att se mindre ledsen ut

När ser man resultat?
Resultatet ser man direkt men det förekommer också en viss del svullnad. Det optimala resultatet ser man efter ca en vecka då svullnaden hunnit lägga sig.

Hur lång tid tar behandlingen?
En Face Refinement behandling är uppdelad i två delar: konsultation och behandling. Vi börjar alltid med en 30-min konsultation där läkaren lär känna dig och dina behov. Vi går igenom förutsättningarna för dig och fastställer sedan en behandlingsplan. Efter din konsultation bokar vi in en tid för behandlingen som förväntas ta ca 60 minuter. Beroende på dina förutsättningar kan läkaren välja att dela upp behandlingen på en eller flera tillfällen.

Vad ingår i behandlingen?
I en Face Refinement behandling jobbar vi på hela ansiktet. Du väljer ett paket med antal ml (6,0 ml - 16,0 ml) som vi sedan fördelar på hela ansiktet på ett naturligt och vackert vis. Det går bra att använda fillern på samtliga områden i ansiktet, från läppar till kinder, beroende på vad din behandlare rekommenderar.

Hur många behandlingar behövs och hur stor mängd filler?
Hur stor mängd filler som behövs varierar från person till person. De flesta patienter behöver mellan 8,0 - 14,0 ml. Oftast räcker det med ett behandlingstillfälle men i vissa fall kan det vara nödvändigt att dela upp behandlingen i två eller fler omgångar.

Hur länge varar resultatet av en Face Refinement behandling?
Hur länge resultatet varar varierar från person till person och beror på kroppens ämnesomsättning samt livsstil (kost, medicin, fysisk aktivitet, m.m.). Vanligtvis varar resultatet i över ett år, men detta är endast en riktlinje och ingen garanti då somliga bryter ned filler fortare / långsammare än andra. Efter 9-12 månader bör man komma in för mindre påfyllningar för att säkra resultatet för en längre period.

Gör det ont att genomgå en Face Refinement behandling? Kan man få bedövning?
Smärtan är minimal. Bedövningsmedel finns även i sprutan vilket gör att behandlingen är smärtfri.

Kan man få blåmärken? Kan man gå till jobbet direkt efter behandlingen?
Svullnad kan förekomma i ca en vecka efter behandlingen. Blåmärken kan uppstå men detta är individuellt. Det går bra att gå till jobbet direkt efter behandlingen.

Några av våra Google Omdömen

 • Abbas Kapasi

  Jag måste börja med att tacka alla på Shapeby. Vilken upplevelse man fick. Från bokning till att man var där, allt var perfekt! Jag har tagit bort hår med hjälp av deras hårborttagningslaser. Måste säga att jag var väldigt rädd att det skulle göra ont. Oliver förklarade hela processen och det tog knappt 15 minuter att göra och den var smärtfri. Oliver var väldigt professionell och jag skulle definitivt rekommendera honom och hela teamet på Shapeby till alla! Keep it up!

     

  Läs fler recensioner

  Abbas Kapasi
 • Elin Levedahl

  Tack Jane för bästa bemötandet idag! gjorde botox hos Oliver och det var en strålande upplevelse!

  Otroligt proffsigt, ingen smärta, inga blåmärken, inga små torkade blodpluppar, alltså som att jag inte gjort någon behandling alls! (kan tilläggas att jag gjort botox flera år, och på flera kliniker, och har hyfsat lätt för att få blåmärken och bli svullen) Stort plus för den ljusa och superfräscha lokalen👌 Har redan bokat in nästa besök 😊💎

     

  Läs fler recensioner

   
  Elin Levedahl
 • Emily Naaman
  Vill bara säga jag älskar Neha hon är så oroligt duktig, ÄLSKAR verkligen mina läppar hon är AMAZING dom ser så naturliga ut! Super njöd !! Ja kommer enda från Dallas bara för att komma till neha :)    

  Läs fler recensioner

  Emily Naaman
 • Karina Petrovna
  Jag vill bara säga stort Tack till Oliver som räddat mitt ansikte! Vart överfylld på en annan klinik och skämdes gå till jobbet. Han tog bort min filler och redan på kvällen samma dag såg jag ut mer som mig själv och kunde inte sluta le. Väldigt tacksam att ni ville och kunde hjälpa mig! Mår så mycket bättre nu och känner mig mycket finare! Tusen, tusen tack! Längtar till mitt återbesök!    

  Läs fler recensioner

  Karina Petrovna
 • Annie
  Det är extremt svårt att endast i text förklara min tacksamhet till Shape by och de fantastiska underverk de gjort på mig med deras behandlingar. Det ser så naturligt ut vilket är precis som jag alltid velat ha det men aldrig vågat ta tag i. Detta då jag är extremt nålrädd och inte riktigt vågar lita på människor som är i mitt ansikte, det här har nu totalt förändrats. Efter att ha sett deras otroliga resultat så tog jag mig nervöst dit och det var det bästa beslut jag någonsin tagit. Det är nu månadens höjdpunkt att gå komma till deras salong med deras fantastiska bemötande för jag känner sig hur lugn som helst. All oro och nervositet försvinner direkt. Den enda nackdelen är att mina läppar håller sig så himla fina under en väldigt lång tid så jag får vänta med komma tillbaka ;) TACK Neha och alla på Shape by för att ni får mig att känna en sådan trygghet och gör ett sådant bra jobb! Ser fram emot när vi ses igen!    

  Läs fler recensioner

  Annie
 • Madelene Ringström
  Hos ShapeBy känner jag mig oerhört trygg, omhändertagen, sedd, professionellt bemött och bekväm. Så först, ett stort tack till er alla som får mig att alltid känna mig välkommen hos er. Det jag uppskattar med Dr. Neha, förutom den otroligt estetiska kunskap hon besitter, är hennes ärlighet. Jag vet att jag alltid kommer att få den absolut bästa hjälp som passar mig och förhöjer mina drag med ett naturligt resultat som följd. Från den allra första gång jag besökte Dr. Neha kände jag ett enormt förtroende för henne. Dr. Neha, du är verkligen bäst på det du gör. Ett stort tack för att du får mig att se ut som mitt absolut bästa jag! Jag rekommenderar varmt ShapeBy och Dr. Neha till alla!    

  Läs fler recensioner

  Madelene Ringström
BOKA TID
-

© 2018 ShapeBy Sweden AB. All Rights Reserved.

 
Se våra före- & efterbilder