ShapeBy Face Refinement

ShapeBy Face Refinement

Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft

Ibland räcker inte enstaka behandlingar och då jobbar vi istället på hela ansiktet. På ShapeBy är vi måna om att alltid ligga i framkant och erbjuda de absolut säkraste och effektivaste behandlingarna för våra patienter. Vi har därför i samarbete med Allergan, som bland annat är tillverkaren av världens största fillermärke Juvederm, glädjen att erbjuda våra patienter den nya guld-standarden för icke-kirurgiska ansiktslyft kallad MD Codes. MD Codes är nästa steget i evolutionen från att enbart behandla enstaka linjer och andra punktbrister i ansiktet till att behandla ansiktet med en mer respektfull och holistisk infallsvinkel.18+

18+

Vi utför enbart behandlingar på dig över 18.
clock

Tidsåtgång

En behandling tar ca 60 min och delas ibland upp på två tillfällen.
ointment

Bedövning

Behandlingen är smärtfri och bedövning behövs inte.
skräddarsydda

Skräddarsydd teknik

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar.

MD Codes
Dr. de Maio är en internationellt respekterad ansiktsexpert som konstruerat ett innovativt sätt att behandla ansiktslinjer med hjälp av MD Codes. MD-koderna hjälper erfarna kosmetiska läkare att känna igen hur ansiktsområden direkt är kopplade till känslomässiga egenskaper. De hjälper till att identifiera rätt behandlingspunkter och tekniker som ger effektiva samt naturliga resultat genom att fokusera på hur människor vill känna sig efter en behandling. Vårt mål med våra populära Face Refinement behandlingar är att återställa den förlorade positiva mimiken som med åldern tyvärr förändras åt det mer negativa hållet. De vanligaste känslorna en patient vill lyfta fram eller återskapa är:

MD Codes
Dr. de Maio är en internationellt respekterad ansiktsexpert som konstruerat ett innovativt sätt att behandla ansiktslinjer med hjälp av MD Codes. MD-koderna hjälper erfarna kosmetiska läkare att känna igen hur ansiktsområden direkt är kopplade till känslomässiga egenskaper. De hjälper till att identifiera rätt behandlingspunkter och tekniker som ger effektiva samt naturliga resultat genom att fokusera på hur människor vill känna sig efter en behandling. Vårt mål med våra populära Full Face behandlingar är att återställa den förlorade positiva mimiken som med åldern tyvärr förändras åt det mer negativa hållet. De vanligaste känslorna en patient vill lyfta fram eller återskapa är:

  • Att se yngre ut
  • Att se gladare ut
  • Att se smalare ut
  • Att se mer attraktiv ut

  • Att se mer feminin/maskulin ut
  • Att se mindre hängig ut
  • Att se mindre trött ut
  • Att se mindre ledsen ut

När ser man resultat?
Resultatet ser man direkt men det förekommer också en viss del svullnad. Det optimala resultatet ser man efter ca en vecka då svullnaden hunnit lägga sig.

Hur lång tid tar behandlingen?
En Face Refinement behandling är uppdelad i två delar: konsultation och behandling. Vi börjar alltid med en 30-min konsultation där läkaren lär känna dig och dina behov. Vi går igenom förutsättningarna för dig och fastställer sedan en behandlingsplan. Efter din konsultation bokar vi in en tid för behandlingen som förväntas ta ca 60 minuter. Beroende på dina förutsättningar kan läkaren välja att dela upp behandlingen på en eller flera tillfällen.

Vad ingår i behandlingen?
I en Face Refinement behandling jobbar vi på hela ansiktet. Du väljer ett paket med antal ml (6,0 ml - 16,0 ml) som vi sedan fördelar på hela ansiktet på ett naturligt och vackert vis. Det går bra att använda fillern på samtliga områden i ansiktet, från läppar till kinder, beroende på vad din behandlare rekommenderar.

Hur många behandlingar behövs och hur stor mängd filler?
Hur stor mängd filler som behövs varierar från person till person. De flesta patienter behöver mellan 8,0 - 14,0 ml. Oftast räcker det med ett behandlingstillfälle men i vissa fall kan det vara nödvändigt att dela upp behandlingen i två eller fler omgångar.

Hur länge varar resultatet av en Face Refinement behandling?
Hur länge resultatet varar varierar från person till person och beror på kroppens ämnesomsättning samt livsstil (kost, medicin, fysisk aktivitet, m.m.). Vanligtvis varar resultatet i över ett år, men detta är endast en riktlinje och ingen garanti då somliga bryter ned filler fortare / långsammare än andra. Efter 9-12 månader bör man komma in för mindre påfyllningar för att säkra resultatet för en längre period.

Gör det ont att genomgå en Face Refinement behandling? Kan man få bedövning?
Smärtan är minimal. Bedövningsmedel finns även i sprutan vilket gör att behandlingen är smärtfri.

Kan man få blåmärken? Kan man gå till jobbet direkt efter behandlingen?
Svullnad kan förekomma i ca en vecka efter behandlingen. Blåmärken kan uppstå men detta är individuellt. Det går bra att gå till jobbet direkt efter behandlingen.

BOKA TID
-

© 2018 ShapeBy Sweden AB. All Rights Reserved.

 
Se våra Före & Efterbilder