Näskorrigering

Näskorrigering

Näsan är ansiktets mest centrala punkt som drar till sig uppmärksamhet, vare sig man önskar det eller inte. En oproportionerlig näsa kan ge ett asymmetriskt intryck av hela utseendet. Ojämnheter på näsryggen kan även skapa en obalans till profilen vilket många kan ha komplex över.


18+

18+

Vi utför enbart behandlingar på dig över 18.
clock

Tidsåtgång

En behandling tar 30 min varav behandlingstid 10min.
ointment

Bedövning

Med bedövningssalva så minskar smärtan.
skräddarsydda

Skräddarsydd teknik

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar.

Behandling

Näsans form kan förbättras enormt med en fillerbehandling. Möjligheterna är många med filler. Filler kan injiceras för att bredda näsan på valda partier eller injiceras för att ändra form på nästippen. En platt näsa kan få ett lyft och en bred näsa kan ges illusionen av att se smalare ut. Endast en liten volym behöver tillföras för att få en markant förändring av näsan, som ändrar hur hela ditt utseende uppfattas.

Behandling med filler är ett säkert och icke-invasivt alternativ för konventionell näsplastik. Detta är ett exceptionellt och prisvärt alternativ för de som vill ändra näsans form och samtidigt slippa gå igenom en stor operation. Resultaten är omedelbara utan narkos och långvarig läkningsprocess. Många som övervägt operation blir så nöjda med de förändringar som kan erhållas med fillers att de ej längre känner ett behov av att genomgå en operation.

Hur utförs behandlingen?

Filler administreras genom injektion under huden och ovanför näsbenet. Behandlingen går antingen till med vass nål eller trubbig kanyl beroende på förutsättningen. Trubbig kanyl kan upplevas behagligare då man ej behöver sticka flertal gånger. Detta minskar även risken för blåmärken och är en säkrare behandlingsmetod av näsan som är kärlrik.

Hur lång tid tar behandlingen?

Med förberedelser och ifyllnad av hälsodeklaration beräknas behandlingen ta 30 min. Själva ingreppet tar ca 10 min.

När ser man resultat?

Resultatet ser man direkt efter behandlingen men det förekommer också en viss del svullnad. Det optimala resultatet ser man efter 2 veckor då svullnaden har hunnit lägga sig.

Smärtskala/bedövning?

Bedövningsmedel finns i sprutan vilket gör att behandlingen inte är så smärtsam.

Svullnad och blåmärken?

Svullnad kan förekomma i upp till 2 veckor. Blåmärken kan uppstå men detta är individuellt. Man kan återgå till jobbet direkt efter.

Hur många behandlingar behövs?

Oftast räcker en behandling men i vissa fall kan det krävas en *touch-up” efter några månader. Ibland kan även kombinationsbehandling med Botox behövas, om syftet är avsmalning av näsvingarna och upphöjning av nästippen.

Hur länge varar resultatet?

Resultatet varar i ca 1-2 år. Man kan behöva upprepa behandlingen efter 9-12 månader för att säkra resultatet i flera år.

BOKA TID
-

© 2018 ShapeBy Sweden AB. All Rights Reserved.

 
Se våra Före & Efterbilder