Skinbooster

Skinbooster

Huden kan avslöja mycket om din livsstil och hur du mår, då hudkvalitet hänger tätt ihop med arv och livsstil. God sömn och bra kost har stor betydelse för hur huden ser ut och mår, men yttre faktorer som till exempel väderlek och luftföroreningar påverkar också huden. Även ålder och gener bidrar till hudförändringar i form av rynkor, förlorad elasticitet och ojämnheter. Skinbooster med Juvederm Volite är en unik injektionsbehandling som återfuktar på djupet och förbättrar hudens elasticitet och ger huden lyster.


18+

18+

Vi utför enbart behandlingar på dig över 18.
clock

Tidsåtgång

En behandling tar 30 min varav behandlingstid 10min.
ointment

Bedövning

Med bedövningssalva så minskar smärtan.
skräddarsydda

Skräddarsydd teknik

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar.

Behandling:

Skinbooster med Juvederm Volite är en unik injektionsbehandling som återfuktar på djupet och förbättrar hudens elasticitet och ger huden lyster. Denna behandling är en hudföryngring till skillnad från andra fillers som är volymbehandling. Medlet innehåller en tunn specialutformad hyaluronsyrebaserad filler som injiceras ned i läderhuden, där den sedan stimulerar huden att bilda mer collagen- och elastin och binda vatten. Med metoden förses huden med massa fukt och därmed får huden en helt ny lyster, elasticitet och spänst.

Hur utförs behandlingen?

Medlet administreras genom ett flertal små injektioner ned i huden.

Hur lång tid tar behandlingen?

Med förberedelser och ifyllnad av hälsodeklaration beräknas behandlingen ta 30 min. Själva ingreppet tar ca 10 min.

När ser man resultat?

Resultatet ser man 3-7 dagar efter behandlingen då rodnad har hunnit lägga sig.

Hur många behandlingar behövs?

2-3 gånger per år beroende på hudtyp och torrhets tecken.

Hur länge varar resultatet?

Resultatet varar i ca 3-6 månader. Man kan behöva upprepa behandlingen i samband med säsongs ändring (tex vår och höst) för att kontinuerligt fukta och förbättra huden.

Smärtskala/bedövning?

Bedövningssalva appliceras på huden som ska behandlas innan behandlingen för att göra behandlingen behagligare.

Svullnad och blåmärken?

Rodnad och prickar efter nålstick förekommer alltid. En viss svullnad kan även förekomma som i upp till 1 dygn. Blåmärken kan uppstå men detta är individuellt. Eftersom att man får rodnad och utslag efter behandlingen rekommenderas det inte att man återgår till jobbet direkt efter.

Viktigt att tänka på

Tinningregionen är komplex område att behandla då ansiktets stora kärl löper i området. Även ansiktsnerven har sina grenar i detta område, varför behandlingen endast utförs av erfarna läkare hos oss på ShapeBy.

BOKA TID
-

© 2018 ShapeBy Sweden AB. All Rights Reserved.

 
Se våra Före & Efterbilder