Laser Hårborttagning

Oönskad hårväxt är något som både kvinnor och män besväras av. Arvsanlag, ålder och förändringar i hormonbalansen är faktorer som påverkar vår hårväxt. De vanligaste kortvariga metoderna i dag är att plocka, raka eller vaxa områden med oönskad eller generande hårväxt.

För att skapa en hållbar effekt erbjuder vi på ShapeBy exklusivt som enda användare i Sverige en skonsam och den i nutid snabbaste metoden för hårborttagning som genererar ett permanent resultat. Oavsett hudtyp eller hårväxtsintensitet ger vår laserbehandling ett varaktigt resultat. Hos oss kan du känna dig trygg.

#Laser Hårborttagning - Kontakta ShapeBy så berättar vi mer. 

Laser Hårborttagning

För ett elegant och naturligt resultat genom dokumentation och vetenskap.

Vi använder marknadens i särklass bästa system för laser hårborttagning.

Med den senaste tekniken inom hårborttagning är den prisbelönte Thunder MT från Quanta System den i särklass snabbaste och mest kraftfulla lasern för hårborttagning. Genom att kunna kombinera två laservåglängder representerar Thunder MT från Quanta System ett både säkert och unikt system för att behandla alla hudtyper. Thunder MT vann år 2018 pris av Aesthetic Industry Award för bästa hårborttagningssystem.

Om du har några frågor om laser hårborttagning är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss eller besöka oss!

Hur går hårväxtborttagning med laser till?

För att resultatet skall permanentas krävs att behandlingen upprepas mellan 4-6 gånger med 1 till 4 månaders mellanrum. Det som är avgörande för behandlingsintervallerna och dess frekvens är den hårtyp och hudtyp du har, i kombination med vilket hudområde som du önskar skall behandlas. Vi hjälper dig när vi ses på en konsultation.

 

Hur går hårväxtborttagning med laser till?

För att resultatet skall permanentas krävs att behandlingen upprepas mellan 4-6 gånger med 1 till 4 månaders mellanrum. Det som är avgörande för behandlingsintervallerna och dess frekvens är den hårtyp och hudtyp du har, i kombination med vilket hudområde som du önskar skall behandlas. Vi hjälper dig när vi ses på en konsultation.

Hudanalys.

För att genomföra behandlingen för dig på ett effektivt och resultatbeständigt sätt inleder vi konsultationen med en hudanalys. Maskinen ställs in efter just din hudtyp varefter vi ser till att du ligger bekvämt tillrätta. Lasermunstycket placeras mot huden och ingen gelé behövs för denna behandling. När laserbehandlingen genomförs kan du känna små stick, men utöver detta är behandlingen smärtfri. Behandlingstiden utav en laser hårborttagning är beroende på behandlingsområde, och sträcker sig från allt mellan ett par minuter till 40 minuter för en helkroppsbehandling.

Att tänka på innan en laser hårborttagning.

För att skapa de bästa förutsättningarna inför behandlingen rekommenderar vi att du har rakat dig någon dag innan behandlingen inleds. Och det är viktigt att du inte har blekt, plockat eller vaxat området som skall behandlas sex veckor före att behandlingen påbörjas. Du bör inte heller ha solat, ha några skador på behandlingsområdet, eller använt något brun-utan-sol-preparat då resultatet kan komma att påverkas.

Efter behandlingen.

Efter en laserbehandling är det viktigt att du det närmaste dygnet undviker träning som förorsakar att du svettas eller att du badar bastu. Du bör inte heller samma dag efter avslutad behandling bada, använda deodorant eller parfym, utan avstå från detta upp till 1 dag. Vi kommer att gå igenom följande frågor och information noggrant på konsultation, så att du med trygghet vet hur du ska gå tillväga för det bästa möjliga resultatet.

När visar sig resultatet?

Resultatet av en laser hårborttagning visar sig efter cirka två veckor då hårstråna börjar trilla av. Detta är helt normalt. Beroende på vilket område som behandlats börjar de hårsäckar som laserbehandlingen inte tagit producera nya hårsäckar varefter det är dags för nästa behandlingsintervall.

Laser Hårborttagning.

Världens snabbaste, starkaste och mest effektiva hårborttagningslaser i Stockholm.

Klicka här för att kontakta oss om du har frågor om behandlingen


BOKA TID