Hakförstoring

Hakförstoring

Ansiktsprofilen är minst lika viktig som framifrån. Om man ser ansiktet i halvprofil utgör konturen en elegant S-formad linje hos unga människor och hos de individer som fått denna kontur från födseln. Denna kontur är ofta associerad med skönhet. Har man en svag eller indragen haka skapas det en obalans i profilen och S-konturen försvagas. En svag hakprofil är vanligtvis relaterad till genetik.


18+

18+

Vi utför enbart behandlingar på dig över 18.
clock

Tidsåtgång

En behandling tar 30 min varav behandlingstid 10min.
ointment

Bedövning

Med bedövningssalva så minskar smärtan.
skräddarsydda

Skräddarsydd teknik

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar.

Behandling:

Hakförstoring med filler är ett sätt att radikalt förbättra ansiktsprofilen till det bättre. Har man en asymmetrisk haka framifrån eller en kluven haka kan man även skulptera hakan för att få den att se jämnare eller spetsigare ut.

Hur utförs behandlingen av haka?

Behandlingen utförs med vass nål i hakpartiet. I vissa fall kan även en trubbig kanyl (ovass nål) användas om förutsättningarna tillåter.

Hur lång tid tar behandlingen?

Med förberedelser och ifyllnad av hälsodeklaration beräknas behandlingen ta 30 min. Själva ingreppet tar 5 min.

När ser man resultat?

Resultatet ser man direkt efter behandlingen men det förekommer också en viss del svullnad. Det optimala resultatet ser man efter 1 vecka då svullnaden har hunnit lägga sig.

Hur många behandlingar behövs och hur stor mängd filler?

Oftast räcker en behandling men i vissa fall kan det krävas två behandlingar. Ibland kan även en kombinationsbehandling behövas av käklinjer.

Hur länge varar resultatet?

Resultatet varar i ca 6-12 månader, därefter upprepar man behandlingen för att resultatet ska hålla ytterligare i några år.

Smärtskala/bedövning?

Bedövningssalva appliceras på området innan behandlingen. Bedövningsmedel finns även i sprutan vilket gör att behandlingen inte blir smärtsam. Hakan kan kännas stram efter behandlingen.

Svullnad och blåmärken?

Lite svullnad kan förekomma. Blåmärken kan uppstå men detta är individuellt. Man kan återgå till jobbet direkt efter.

BOKA TID
-

© 2018 ShapeBy Sweden AB. All Rights Reserved.

 
Se våra Före & Efterbilder